Kariera

Pridruži se nam

KARIERA V PODJETJU MARLES OKNA

Smo podjetje s tradicijo, poznano pod blagovno znamko Marles OKNA, ki se je skozi leta uveljavilo kot zanesljiv in kakovosten proizvajalec lesenega in les-alu stavbnega pohištva. S poštenim odnosom do kupcev in ustvarjanjem tehnoloških trendov, veljamo za zaupanja vrednega, inovativnega in kakovostnega proizvajalca stavbnega pohištva tako doma kot v tujini.

V svojo ekipo zaposlujemo ljudi, ki želijo slišati želje kupcev in jih kakovostno uresničiti, so vedoželjni in vestno izpolnjujejo svoje obveznosti. Zaposlenemu nudimo možnost strokovnega razvoja, zaposlitev z urejenimi delovnimi pogoji, zanesljivega delodajalca, ki se drži dogovorov in predvsem možnost napredovanja.

Z MAJHNIMI KORAKI IZBOLJŠUJEMO SVET

V podjetju Marles OKNA se zavedamo novih arhitekturnih trendov in želja naših kupcev po unikatnih arhitekturnih rešitvah, kar je razlog, da nenehno razvijamo nove izdelke. Našim strankam prisluhnemo, jim svetujemo in pomagamo pri odločitvah.

Razvijamo, proizvajamo in montiramo tehnično izjemno zahtevne produkte in okenske rešitve, pri čemer dobavo in spremljajoče storitve opravimo z vrhunsko natančnostjo in kakovostjo, znotraj dogovorjenih terminov. Vse to dosegamo s pomočjo moderno opremljene računalniško vodene proizvodnje z najsodobnejšo lakirno linijo v Sloveniji, strokovno usposobljenega kadra ter tesnim sodelovanjem z najpomembnejšimi dobavitelji, ki pomembno pripomorejo k najboljšim rešitvam za naše stranke.

Verjamemo, da z uporabo zelenih tehnologij in trajnostnih poslovnih praks vsak dan z majhnimi koraki izboljšujemo svet. Zaradi zavedanja o nujnosti predelave domačega lesa in izkoriščenja lesnega prirasta naših gozdov, so okna podjetja Marles OKNA iz domačega lesa, saj uporabljamo le kakovostni les iz regionalnih in trajnostno gospodarjenjih gozdov.

Pridruži se nam

PROSTA DELOVNA MESTA

Marles PSP d.o.o., ki že več kot 70 let premika meje mogočega na področju izdelave lesenega stavbnega pohištva. Smo razvojno naravnano podjetje, ki je na trgu poznano kot dinamičen in inovativen proizvajalec lesenega stavbnega pohištva vrhunske kakovosti in višjega cenovnega razreda.

Zastavljene cilje dosegamo s pomočjo moderno opremljene računalniško vodene proizvodnje in strokovno usposobljenega kadra. V naši proizvodnji z uporabo sodobnih zelenih tehnologij in trajnostnih poslovnih praks vsak dan z majhnimi koraki izboljšujemo svet. V svojo ekipo vabimo sodelavce, ki bodo okrepili našo ekipo na naslednjih delovnih mestih:

Opis del in nalog:

 • – samostojno dela na najzahtevnejših oz. cnc strojih in napravah
 • – samostojno opravlja najzahtevnejša mizarska dela
 • – opozarja na nepravilnosti in daje predloge za izboljšave
 • – prevzema navodila od delovodje in skrbi za njihovo realizacijo
 • – kontrolira in odpravlja napake pri slabih obdelovancih
 • – s svojim delom, ugotovitvami, spoznanji in opažanji seznanja vse delavce družbe, ki morajo biti z njimi seznanjeni ali pa je zaradi interesa družbe oz. podjetja koristno, da so z navedenim seznanjeni
 • – pri svojem delu upošteva vsa pisna in ustna navodila svojih nadrejenih in pri svojem delu upošteva vse predpise in standarde, ki se nanašajo na njegovo delo,
 • – sprotno obvešča nadrejene o vseh težavah na svojem delovnem mestu,
 • – skrb za pravilno uporabo strojev, naprav in vseh ostalih delovnih sredstev, ki omogoča nemoteno, kakovostno in varno opravljanje dela,
 • – izvaja ostala dela po nalogu nadrejenega.

Trajanje zaposlitve: določen čas (12 mesecev) z možnostjo podaljšanje za nedoločen čas

Zahteve za delovno mesto: V. stopnja tehnične (lesarske oz. strojne)

Kontakt: info@marles-okna.com

Pridruži se nam

PRIJAVNI OBRAZEC ZA KANDIDATE

image

Phone :

Email :

  Dodaj svoj življenjepis*:

  *Polja označena z zvezdico so obvezna.