Kariera

Pridruži se nam

KARIERA V PODJETJU MARLES OKNA

Smo podjetje s tradicijo, poznano pod blagovno znamko Marles OKNA, ki se je skozi leta uveljavilo kot zanesljiv in kakovosten proizvajalec lesenega in les-alu stavbnega pohištva. S poštenim odnosom do kupcev in ustvarjanjem tehnoloških trendov, veljamo za zaupanja vrednega, inovativnega in kakovostnega proizvajalca stavbnega pohištva tako doma kot v tujini.

V svojo ekipo zaposlujemo ljudi, ki želijo slišati želje kupcev in jih kakovostno uresničiti, so vedoželjni in vestno izpolnjujejo svoje obveznosti. Zaposlenemu nudimo možnost strokovnega razvoja, zaposlitev z urejenimi delovnimi pogoji, zanesljivega delodajalca, ki se drži dogovorov in predvsem možnost napredovanja.

Z MAJHNIMI KORAKI IZBOLJŠUJEMO SVET

V podjetju Marles OKNA se zavedamo novih arhitekturnih trendov in želja naših kupcev po unikatnih arhitekturnih rešitvah, kar je razlog, da nenehno razvijamo nove izdelke. Našim strankam prisluhnemo, jim svetujemo in pomagamo pri odločitvah.

Razvijamo, proizvajamo in montiramo tehnično izjemno zahtevne produkte in okenske rešitve, pri čemer dobavo in spremljajoče storitve opravimo z vrhunsko natančnostjo in kakovostjo, znotraj dogovorjenih terminov. Vse to dosegamo s pomočjo moderno opremljene računalniško vodene proizvodnje z najsodobnejšo lakirno linijo v Sloveniji, strokovno usposobljenega kadra ter tesnim sodelovanjem z najpomembnejšimi dobavitelji, ki pomembno pripomorejo k najboljšim rešitvam za naše stranke.

Verjamemo, da z uporabo zelenih tehnologij in trajnostnih poslovnih praks vsak dan z majhnimi koraki izboljšujemo svet. Zaradi zavedanja o nujnosti predelave domačega lesa in izkoriščenja lesnega prirasta naših gozdov, so okna podjetja Marles OKNA iz domačega lesa, saj uporabljamo le kakovostni les iz regionalnih in trajnostno gospodarjenjih gozdov.

Pridruži se nam

PROSTA DELOVNA MESTA

Marles PSP d.o.o., ki že več kot 70 let premika meje mogočega na področju izdelave lesenega stavbnega pohištva. Smo razvojno naravnano podjetje, ki je na trgu poznano kot dinamičen in inovativen proizvajalec lesenega stavbnega pohištva vrhunske kakovosti in višjega cenovnega razreda.

Zastavljene cilje dosegamo s pomočjo moderno opremljene računalniško vodene proizvodnje in strokovno usposobljenega kadra. V naši proizvodnji z uporabo sodobnih zelenih tehnologij in trajnostnih poslovnih praks vsak dan z majhnimi koraki izboljšujemo svet. V svojo ekipo vabimo sodelavce, ki bodo okrepili našo ekipo na naslednjih delovnih mestih:

Kot član naše ekipe bodo vaše glave naloge:
– servisi lesenega stavbnega pohištva,
– montaža lesenega stavbnega pohištva,
– nastavitve oken,
– zamenjava stekla in silikoniranje,
– druga dela v skladu z opisom delovnega mesta.

Da se lahko pridružite naši ekipi, pričakujemo:
– vsaj IV. stopnjo izobrazbe lesarske ali druge ustrezne smeri,
– željo po delu na montaži stavnega pohištva,
– pripravljenost za pridobivanje novih znanj,
– smisel za delo s strankami,
– natančnost pri delu in zavzetost.

Izbranemu kandidatu nudimo:
– delo na terenu po Sloveniji v prijetni ekipi,
– zanimivo in raznoliko delo,
– fleksibilni delovni čas (delo od ponedeljka do petka),
– delo v stabilnem podjetju z urejenimi delovnimi pogoji,
– dolgoročno sodelovanje,
– redno plačilo in nagrajevanje.

Vabimo vas, da nam pošljite svojo prijavo na mail zaposlitev@marles.com ali prek spodnjega obrazca, kateri priložite svoj življenjepis s kontaktnimi podatki in druga dokazila o izpolnjevanju pogojev za zasedbo delovnega mesta. V primeru dodatnih vprašaj smo vam na voljo na telefonski številki 051 243 111.

Prijave sprejemamo do 01.04.2023.

Pridruži se nam

PRIJAVNI OBRAZEC ZA KANDIDATE

image

Phone :

Email :

    Dodaj svoj življenjepis*:

    *Polja označena z zvezdico so obvezna.