Drsna vrata in panoramske stene - Marles OKNA

Podjetje Marles OKNA razvija sodobne linije in moderen dizajn

Drsna vrata in panoramske stene podjetja Marles OKNA odlikuje topel, domač in hkrati sodoben videz. Dovršen in napreden mehanizem odpiranja poskrbi, da drsna vrata ne posegajo v prostor, hkrati pa omogočajo brezmejen panoramski pogled. Raznoliki okvirji odlično dopolnjujejo slog interierja, dajejo bivalnim prostorom zračnost in premoščajo pregrado med zunanjim in notranjim okoljem.

Drsna vrata v kombinaciji s fiksnimi steklenimi stenami so posebej primerna za velike razpone, večje dimenzije. Velike steklene površine so idealna izbira za vse, ki želijo da bodo v prostor poleg naravne svetlobe vnesli tudi pridih okolja. Stekla velikih dimenzij so varnostno kaljena in z boljšo toplotno prevodnostjo. Okvirji oken podjetja Marles OKNA in panoramskih sten so samostojno stabilni, zato se stekla v te elemente ne lepi. Tako je ob morebitni poškodbi menjava stekla zelo enostavna.

Izvedbe drsnih vrat in panoramskih sten so možne v različnih profilih. Profili so lahko iz različnih vrst lesa, z različno površinsko obdelavo, v kombinaciji les/alu, skratka prilagojeno želji kupca. Pridih sodobnega dizajna drsnih in panoramskih sten ponazarjajo poravnani sistemi, skrito okovje, minimalni okvirji ter možnost celotne prekritosti zunanjih površin s steklom.

Drsna vrata odlikuje aluminijast eco pohodni prag, ki je praktičen za prestopanje. Okovje drsnih vrat ima možnost nadgradnje z zero mehkim odpiranjem in zapiranjem. Dodatna ščetka na pokončniku in tesnitvena letev zgoraj pa omogoča boljše tesnjenje drsnih vrat.

Glavne prednosti drsnih vrat in panoramskih sten so masivni profili, natančna proizvodnja, ki poskrbi za brezskrbno uporabo in dolgo življenjsko dobo.